Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Mul on alates 2016 kuni tänaseni õnnestunud väikeste intensiivsemate tegevustega ja siis jälle lihtsalt säilitamisega kaal saada 126kg pealt nii a´93-95 kanti. Nüüd olen seda suutnud hoida viimased pool aastat ja äkki kevade poole proovin veel 8-10kg maha võtta. No kui ka ei õnnestu see kõik, siis olen enamvähem ka praeguse olukorraga rahul.
Kogu asja point on muidugi see, et oma söömist pean jälgima ikka igapäevaselt ja söögiaegadest pean kinni kui vähegi võimalk. Peamine teema on muidugi alkoga piiri pidada ehk sauna kõrvale olen leidnud 0% õllesid, mis täiesti maitsevad ja niisama põhjuseta üldse õlut(isegi seda 0%) ega ka kangemat ei tarbi. Mingi üritus vms siis ikka. Üldiselt on hea olla,jaksan liikuda ja liigutada palju just vaja on. Selja ja kaela valud on peaaegu kadunud ja sama ka põlvedega. Klassikokkutulekul käies(augustis) küsisd mõned,et kas mingi haigus vaevab ;) ma siis vastasin,et hoopis tervem olen :)
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”