2024. tsiklireisid
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: 2024. tsiklireisid
Nii on, ma olen seda ringi teinud päris mitu korda. Ma vist läheks see kord ise Milanost põhja ja ida poole ja vb Sloveeniasse. saab nähaoil kirjutas: ↑14 Dets 2023, 15:43Transpordi hind tuleb tsikli kohta vast edasi-tagasi sinna 400-500 juurde, olenevalt kui palju masinaid saab.
Märtsis veel minna ei soovi, pigem ikka natuke soojemal ajal. Idee saada samal ajal minejaid ühte punti, kohapeal vaatab igaüks ise, mis korraldab. Ei välista ka koos trippimist seal, kui huvid ja kavad klapivad. Hetkel on üks huviline veel (peale Raki, kes ka huvi üles näitas). Kui neli huvilist koos (paarisarv peab olema), siis vaatame edasi täpsemalt.
Rentides saab küll lihtsalt masina ja murevaba, aga mulle meeldiks oma tsiklivarustust kanda (sh ka kaasreisijale).
https://ragnarnakus.blogspot.com/
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.