Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

tito
Tsikkel: Suzuki DR-Z
Tänanud: 126 korda
Tänatud: 63 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas tito »

M.T. kirjutas: 20 Nov 2023, 23:10
Seos võib võimsusega olla, aga tavainimese jaoks puudub seal igasugune seos. Või loogika.
Vaatad seda numbrit ja wtf sealt järeldama peaks? Ainult seda, et mida suurem number, seda ägedam?
A see pole muidugi ainult Audi probleem, teised sakslased sama geniaalsed. Varem oli bemmiga lihtne - 320, 325, 328, ..., 520, 525, 530, jne-jne. Siis tulid turbod, twin turbod ja ka 3x turbo ja numeratsioonist ei saa enam s.ttagi aru. Mitu silindrit või liitrit see moto seal on? Üldse tekib küsimus, et mis krdi pärast neid kasutatakse ja sinna p.rse peale ka kleebitakse, kui tagasõitja sellest halligi välja lugeda ei oska?
Misasja, bemm mersuga on kõige ajuvabam auto üldse enda krdi e-de ja w-dega mis see number sabas seal üldse passib.
Mul komejant elust enesest kui e21 ja 30 olid peavooluautod ja mingi jorss sattus sellise omanikuna meil varuosapoes leti taha. Jutt oli puhtas vene keeles ja umbes tõlgituna selline, et: "Mul 323, vaja õhufiltrit" (oligi selline ei tere ja head smal talki) kolleeg küll tabas nooti, kuid küsis kõhklemata: "Mis aasta MAZDA Teil on"
Ilma pikema pausita tuli pikk venekeelne roppus mille lõppu oli venitatud "mnje bemvõeee bljät" :mrgreen:
Aga kui Su sõidukil saba liiga tühi ja omanäotu tundub, siis mul kroomist tähti terve põrand päevalõpuks täis ja kui tuled klaasi vahetama võime Jussiga miskit kena sinna improviseerida (s3ndm3nud3s) (lol)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”