Kiivritestid
-
Teema algataja - Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
No võta proovi näiteks ARAI tippkiivrit RX 7 Corsair-i - kohiseb isegi juba linnakiirusel (bike peal). Saksa kiireteel peale poolt tundi 200 + kiirusel ilma kõrvatroppideta - kukuvad kõrvad lihtsalt peast ära. Samas ringrajal on asendamatu kiiver - istub superhästi, ventilatsioon on tipptasemel, kaalust, aerodünaamikast ja turvalisusest rääkimata.m6mmik kirjutas:noh mida keegi tähtsaks peab, kas hinda või kvaliteeti ja mürataset. see et shoei ja arai müratase pole peamine ei tähenda veel et nad ilgelt lärmaks. minu peas näiteks shubert kisas kõvemini. noh aga kiiver on kah suht personaalne ja igaüks soetab täpselt selle mida ta nagu oluliseks peabJannes kirjutas:No krt küll kas tõesti 3.500.- kiiver on NII palju viletsam? (1.500.- ma siiski ei räägi)m6mmik kirjutas:aga kui sa oled mõlemat proovinud siis saad aru miks üks on 1200 ja teine 7000. seletada on seda raske.
sapaks ja mersu ju kah tegelt nigut mõlemad autod ju.
ise sõidan shoeiga
Aga 5.000.-?
Kas ma peaksin äkki sinu sapakat proovima?
Ma tõesti ei saa aru nendest "kõvade" kiivrite haipijatest...
P.S. Mad, kui sul vastumeelt ei ole, proovi see Schuberth S1 ära, olgugi et on kallis.
p.s mina sain oma kiivri sisu ise komplekteerida oma peakuju järgi. paljud odavad kiivrimüüad seda võimaldavad? kiivri ma ikkagi nigut endale ostan ju
Kui otsida mugavust, vaikust ja komforti, siis tihtilugu odavamad nö. mitte-sport mudelid pakuvad seda kordi enam.
Ja ärgem nüüd valesti aru saage - ARAI RX 7 ON väga hea kiiver ! Ainult, et matkameestele ja vaikuse otsijatele mitte just parim valik, kuigi hinnalt on saadaolevatest kalleim.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.