Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
Kuna mul on oma auto kaubikuna arvel, aga reaalselt 5 kohaline akende ja tehasest polsterdatud salongiga, siis vahepeal uurisin kuidas oleks minu auto mahtuniversaaliks teha. istmed saab kasutatuna poolast 1500€ 3+3 koos kõige vajalikuga ja paigaldamine originaalistmele pole väga suure regulatsiooniga.Jesper kirjutas: ↑08 Nov 2023, 18:08Mingist väljalaskeaastast, mida ma peast ei tea, nõutakse paraku mingeid ma ei tea mis paberitega istmeid, nende kinnitusi ning kogu krempli paigaldust vastavas töökojas (levinuim või siis äkki ka ainuke sobiv on Avestark). Kaubikelamute ehitajate poolt sada korda läbi käidud teema... Ma oleks nõus vabalt ka kõrgema tariifiga seda maksu maksma, kui need ametlikud lisaistmed a'la tonn tükk ei maksaks.
Minul peamine põhjus see,et auto on transpordi firma nimel ja alates juulis 2026 peavad 2,5 tonnise täismassiga ja suuremad kaubikud rahvusvahelistel vedudel hakkama kasutama digitaalseid sõidumeerikuid. Ehk lähed välismaale ja vead oma tsiklit, siis võib asi sitasti lõppeda. Esialgu see siseriiklikku liiklemist ei puuduta, aga kauaks ei oska ju ka keegi öelda. Ehk see kaubiku teema eeldatavasti toimib algul, aga kui tõesti vaja tahho ja kõik muu sinna lisada,siis see maksab mitme aasta automaksu summa ainult paigaldamisel(a´2000+€ SMART2),lisaks veel reeglid mis sellega sõitmisel kaasnevad ja iga 2a tagant taatlemine 100+€. Kaubiku ÜV ka kallim
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.