Sidesüsteemid mootorrattal
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 240 korda
Re: Sidesüsteemid mootorrattal
Minu kaudu müüdud/garantiikäsitletud seadmed alates 2010 aastast on mäletamistmööda kõik probleemsed seadmed uue vastu vahetatud olenemata veast.sepp kirjutas: ↑08 Nov 2023, 13:29Kas siis ka cardol garantii teema kui tehakse kindlaks, et vesi tuli seadmesse kuna ei olnud laadimispesale pandud "kummikaitset" peale?Ain kirjutas: ↑02 Nov 2023, 20:50Silmasin FB-s ühe kodaniku muret kus Sena 50S seade oli otsad andnud. Kui müüja poole pöördus siis oli garantiist keeldutud kuna on vihma saanud. Kas tõesti Senal kõik seadmed polegi veekindlad? Kodukal igatahes sellest juttu toote juures mina ei leidnud. Minule oli see küll suureks imestuseks...
Cardol ma ei mäleta viimase 13a jooksul, et oleks mingeid muresi veekindlusega. Cardo ütleb ilusti oma toodete kohta, et need on IP67 veekindlad.
Kuidas Sena kasutajatel on? Vihmaga ikka sõidate?
Minu jaoks on huvitav see veeteema üldse kuna müüja ei võta ju ühtegi seadet ise lahti.. Ehk siis mina ei tea mis põhjusel seade ei tööta. Garantiiajal võtan selle vastu, kirjeldan kliendi antud vead ja saadan selle lihtsalt regiooni esindajale. Tavaliselt saan mõne nädala pärast uue tagasi ja kliendi elu jätkub.
Kui mõelda mis oludes näiteks liigutakse ATV või saaniga ... vees, mudas jne... siis mina ei tea, et Cardol oleks veega/niiskusega probleeme olnud. Jah mikrofonid hävinevad osadel küll kui ei kuivata korralikult pärast sõitu või pestakse survekaga kiivrit jne.
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.