Garaazi ukse lisasoojustamine.

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Garaazi ukse lisasoojustamine.

Lugemata postitus Postitas will111 »

kurat ma mõtlen selle vatitekkide ja koormakatete jutu peale ja visualiseerin vaikselt peas...arvestades kui tihti ma garaazis relakaga mingi poldi otsa maha lasen või mis iganes väiksema lõikuse teen. see oleks küll päris karm variant ikka, täispuidust hoone ka mul, seinad uksed kõik. nagu jõulupuu läheks jõulude ajal leekidesse :lol: no okei, tegelikult kiirelt reageerides ilmselt jõuaks selle põleva teki uksest õue ka kupatada, aga väheke kõhe värk ikkagi, isegi minu vana püromaani jaoks :D

ise kavatsen paigaldada lihtsalt EPS silveri plaadid uksele sissepoole. soojusjuhtivus neil 0.03 mis on päris hea tavalise nö. soodsama plaadi kohta ja EPS plaatidest minuteada kõige parem. https://reideniplaat.ee/en/products/eps-100-silver/ välja näevad ka kuidagi natuke adekvaatsemad kui lihtsalt tavaline valge peno, kuigi eks vist mingi õhukese kihi/plaadi panen sinna veel nagunii peale. eraldi tuulekindlust pole vaja tagada sest plaat ise on tuuletõke, lihtsalt vahekohtadesse natuke vahtu.
aga mul on muidugi tiibuksed. liikuvatest osadest tõstuksele ei kujuta väga ette, mismoodi mingit lisasoojustust üldse paigaldada saaks. ju vist tõesti on siis ainuke mõistlik variant ikkagi vahetada see tõstuks tiibuste vastu välja.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”