Abimootoriga jalgratta ost?

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Re: Abimootoriga jalgratta ost?

Lugemata postitus Postitas mx77 »

will111 kirjutas: 16 Okt 2023, 18:27
ja siis? maailma tippratturid suudavad ka lühema distantsi peal genereerida ligi 1500w powerit, oled kursis? natuke pikema sprindi ajal seal midagi alla tuhande ja loomulikult erineva pikkusega perioodide jooksul veel kõikvõimalikke võimsusi kuskil seal vahepeal.

maailma tippratturid sõidavad oma 3500 kilomeetrise!!! distantsi läbi keskmise kiirusega umbes 40khm, ehk siis sellest 400 või mis iganes numbrist wattidest piisab sellise kiiruse hoidmiseks, nagu ka minu eelnevalt lingitud simulaator seda täpselt näitab. ise ja isiklikult olen nooremas eas sõitnud võrdlemisi regulaarselt ~40km distantsi keskmise kiirusega kuskil 35 kanti. seejuures täiesti tavalise jämedate rehvidega maastikurattaga! sõber, kes pikema distantsi peal oli minust veel natuke parem, kimas isegi minust veel natuke kiiremini ehk kuskil 37-8kmh'ga seda sama vahemaad. endiselt täiesti tavalise odava maastikurattaga.

ehk siis mida austatud härrad mulle nüüd öelda tahavad, et kui ma lisan jalgrattale elektrimootori, tänu millele suudan ~40 asemel sõita ~50ga siis muutusin järsku jalgrattast mopeediks, hull surmapill ja ma ei tea mis imeasjad veel, peaksin hakkama "eeskujulikuks kodanikuks" ehk minema end registreerima, tegema kindlustust jne jne? :lol: on ikka inimestel fantaasia tõepoolest, konkreetselt p*rse ei taha minna sellise kamarajura tootmisega või? :lol: anyway, mina siinkohal lõpetan selle teemakäsitluse, ei viitsi siin rohkem oma aega raisata tavapäraste tuuleveskitega võitlemisele. eesmärk oli tutvustada ja kirjeldada teemaalgatajale ühte võimalikku väga asjalikku varianti, mida tasuks tõsiselt kaaluda igasuguste sääreväristajate ja mopeedide asemel. loodetavasti see sõnum jõudis kohale ja kõik muu edasine ning täiesti ebavajalik möga ning ilkumine, mis kaasnes, loodetavasti see jääb sitafiltrisse kinni
tüüpiline Villemi kelbas

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”