Abimootoriga jalgratta ost?


will111
Postitusi: 5292
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 46 korda
Tänatud: 389 korda

Re: Abimootoriga jalgratta ost?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Ivoonu, tunnetuslikult umbes sama tugevalt nagu puhtalt jalgade jõul oleks vaja vändata, et sõita ~25ga. Ma arvan, et umbes nii mõnisada watti siisjalgadest. Seda siis mootori nö. maksimaalse output poweri reziimis. Neid reziime on miski 6 erinevat...mõne lahjema peal on vaja 50+ jaoks vändata ikkagi päris tugevalt.
Mootor üksi ei jaksa tõesti päris sellise kiirusega vedada, kuskil 45 vast läheb, polegi seda otseselt veel proovinud...aga see omakorda sõltub ka mitmest asjast. vastu või taganttuul, asend ratta peal jne, aku laetuse tase. ühtlasi, 800w on mootori nö. nominaalne võimsus, eeldan, et siis pikaajaline (ehk lase kaua tahad sellise võimsuse juures). aga pakun, et kontroller laseb läbi ka rohkem voolu ning mootor tegelikult pole ju otseselt ühegi konkreetse numrbilise võimsusega piiratud.

Umbes 40 on selle rattaga selline kiirus, millega saab sõita omalt poolt väga mõistliku/väikse effortiga ning samas mootor ei rebi ka viimase vindi peal. Niimoodi kestab aku päris kaua. 50+ on rohkem selline "mul on kiire ja vaja x minutiga nüüd kuskile jõuda" kiirus. pisut pikema distantsi peal ja paksemate riietega võtaks selle kiirusega kulgemine ikkagi ilmselt kergelt higiseks ka.

Igatahes, jutu point oli selles, et meeletult mugav pill millega läbida lühemaid vahemaid või ka natuke pikemaid. Väga paindlik, tahad sõita kiiremini siis lased autoteel, on aega rohkem või ei julge autoteel sõita siis lased kõnniteel väiksema vauhtiga. Seega, põmst täpselt sama nagu ma olen elu aeg sõitnud tavalise jalgrattaga...lihtsalt saab sõita higistamata ja kannatab ka pikema vahemaa suurema keskmise kiirusega läbida. Samuti on väga mugav see, et kõik ülesse kiirendamised on palju lihtsamad, kuna mootor aitab kõvasti kaasa. Soovitan julgelt kõigile...välja arvatud siinsed anaalsed arki tantsuõhtu tähed, kelle elu mõte on otsida igast willi postitusest mingit asja mille kallal ilkuda

ahjaa, ning kõigile siinsetele "füüsikagurudele", teise nimetusega mõttetutele ilkujatele...go and educate yourself! https://www.gribble.org/cycling/power_v ... &v2p=35.41

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”