Võrtsjärve Enduro 2023 - soovitused algajale

701
Toetajaliige
Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
Tänanud: 177 korda
Tänatud: 98 korda
Kontakt:

Re: Võrtsjärve Enduro 2023 - soovitused algajale

Lugemata postitus Postitas 701 »

Ma kõrvaltvaatajana arvan kah, et hard enduronduse probleemseim koht on need kitsad ja keerulised kohad mis lootusetult ära ummistatakse. Et isegi tüübid, kes suudaksid keerulise koha enam vähem puhtalt läbida lihtsalt ei mahu seda tegema enamasti. Päris esiotsa vennad muidugi suudavad ennast ka ummikust läbi suruda pool jõuga.
Sel viimasel Karulaane sõidul ma ütleks, et kui oleks kohe kogu see teega külgnev nõlv rajaks pandud oleks see ummik seal ära jäänud. Kõvemad vennad panid nurgast otse üles ja kehvemate oskustega sõitsid tagant ringi. Tagumisele ringile võike lisakeerd juurde ja ongi sikud lammastest eraldatud. See muidugi on lihtsalt tagant järgi targutamine. Võistluse käigus võidakse mõni alguses mitte väga keerulisena näiv koht lootusetult üles kaevata.
Seal osavõtjatel on ambitsioonid kah väga erinevad. Üks tahab võita. Teine sõbrale pähe teha. Kolmas lihtsalt ühe ringi läbi sõita ja ise ennast võita. Kogu seda kaadrit ühele rajale ära mahutada, et kõik ellu jääks on omaette väljakutse kindlasti. Natuke laiemad rajad oleks abiks äkki...
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”