Paagimõlkide likvideerimine Tartus
Re: Paagimõlkide likvideerimine Tartus
minul on, ja olen proovinud. pildi1 mõlgi saab survega ilmselt välja. pildi2 mõlki survestades võib lasta ja tõenäoliselt laseb paagile mõned uued "mõlgid" kuskilepoole sisse
räägin kogemusest, mitte ei oleta. muidugi täpselt selle konkreetse paagi puhul ja täiesti 100% ette ennustada ei oska, ja seda ei oska ilmselt mitte keegi...aga jällegi, on eelnevaid kogemusi erinevate paakide/mõlkide ja nende välja saamisega.
võimalus on muidugi veel seda suure murdega mõlgi kohta KÕVASTI kuumutada ja siis survestada, aga ega see ei anna ka mingit garantiid, et asjad mõnes teises kohas halvasti ei lähe. sellised mõlgid ma olen välja tõmmanud teisel meetodil (hõlmab endas pleki külge keevitamist ja spets rakiseid)

võimalus on muidugi veel seda suure murdega mõlgi kohta KÕVASTI kuumutada ja siis survestada, aga ega see ei anna ka mingit garantiid, et asjad mõnes teises kohas halvasti ei lähe. sellised mõlgid ma olen välja tõmmanud teisel meetodil (hõlmab endas pleki külge keevitamist ja spets rakiseid)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.