Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
no eks sa ise tead jah...mina ei pidanud küll üldse mingit puurpinki siinkohal silmas. sellised lihtsad asjad teen 100% alati tavalise käsi või akutrelliga. seal ei ole ju mitte mingit täpsust ka vaja, asetad puuri enamvähem keskele ja puurid võibolla max kuskil 5mm jagu sisse ning oledki "võllis". lihtsalt hammakas peab olema ilusti otse ja kindlalt kuskil vahel kinni. muidu umbes samasugune mõne, max mõnekümne sekundi operatsioon nagu hammaka mootori otsast maha lõikamine
kuuma andmiseks muidugi ma ei tea jah kas sul on aparaat olemas või mitte. aga no sellise aparaadi saab ka suvalisest ehituspoest ~10 eest. nii väikse detaili jaoks täiesti piisab see gaasipõleti
kui kuskil läheduses oleksid, võiksin sul selle asja töökojas ise ära ka teha, paar minutit ehk läheb...olen sarnaseid eemaldamisi vähemalt paar korda varem teinud ka. aga sa ilmselt tallinnas ja pole eriti pointi hakata mõnekümne km kaugusele linnast välja sõitma selle jubinaga.

kui kuskil läheduses oleksid, võiksin sul selle asja töökojas ise ära ka teha, paar minutit ehk läheb...olen sarnaseid eemaldamisi vähemalt paar korda varem teinud ka. aga sa ilmselt tallinnas ja pole eriti pointi hakata mõnekümne km kaugusele linnast välja sõitma selle jubinaga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.