Võrtsjärve Enduro 2023 - soovitused algajale
-
- Tsikkel: Ühe pütane porgand
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 26 korda
Re: Võrtsjärve Enduro 2023 - soovitused algajale
Täiesti tavaline fim(13mm max nupp) rehv all olnud kõik sõidud. Pole rehvi pärast küll kunagi hätta jäänud, kõik oma oskuste taga.
Muidu liivas sõitsin X-grip dirt digger'ga tsikli säästmise nimel(mitte EMF klassi sõidud) . Muudel tingimustes pole vahet. Rehv ei sõida, sina sõidad. Sinu eesmärk ei tohi olla see, et võtad suurima kärnaga rehvi mudas puurimise jaoks.
Vaatasin 745 pilte ja neil mitu erinevat variatsiooni.
Mina ei vali endale mitte kunagi sellist rehvi, kus nuppude vahe lõppeb ilma nuputa. 100% kehv külgpidamine tänu sellele. Sellisena enamus 745 pilte ette viskas ( väga natuke on V muster aga sellega mulle see rehv ennast ei müü).
Tagarehv alati olnud mitas e07 ja gibsoni tech 6.2. Ees alati eelistanud mitas c19 90/100r21. Alati UHD lohviga. 0.75-0.9 bar. Pole kunagi lõhkunud sõidu ajal, ainult vahetades heebliga katki läinud.
Muidu liivas sõitsin X-grip dirt digger'ga tsikli säästmise nimel(mitte EMF klassi sõidud) . Muudel tingimustes pole vahet. Rehv ei sõida, sina sõidad. Sinu eesmärk ei tohi olla see, et võtad suurima kärnaga rehvi mudas puurimise jaoks.
Vaatasin 745 pilte ja neil mitu erinevat variatsiooni.
Mina ei vali endale mitte kunagi sellist rehvi, kus nuppude vahe lõppeb ilma nuputa. 100% kehv külgpidamine tänu sellele. Sellisena enamus 745 pilte ette viskas ( väga natuke on V muster aga sellega mulle see rehv ennast ei müü).
Tagarehv alati olnud mitas e07 ja gibsoni tech 6.2. Ees alati eelistanud mitas c19 90/100r21. Alati UHD lohviga. 0.75-0.9 bar. Pole kunagi lõhkunud sõidu ajal, ainult vahetades heebliga katki läinud.
XT600->XT660Z Tenere->KTM 690->Beta 250RR->Husaberg TE250->DR650->XT660R->KTM 690
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.