Võrtsjärve Enduro 2023 - soovitused algajale
-
- Tsikkel: Ühe pütane porgand
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 26 korda
Re: Võrtsjärve Enduro 2023 - soovitused algajale
Ausalt öeldes mine sõida see asi lihtsalt läbi. Saad niimoodi kõige paremini teada. Kogemus on parim õpetus.
Loe võistluse reeglid läbi.
Arvestades mitu korda sõitmas oled käinud, siis raske saab sul kindlasti olema, kui enne seda tuleb palju vihma/maapind pehme. Kindlasti on palgiületusi jne Lärmil kombeks panna. Kui sa palki/aukus juurikaid ületada ei oska, siis ma ei soovita üldse minna. Tee trenni Piksepini etappidel talve jooksul. Seal saad hea koolituse endale.
Võrtsu on aastast aastasse väga erinev olnud. Mina olen osalenud seal 3 korda kindlasti. Lisaks väga mitmed aastad fotograafina ja igakord täiesti erinev.
Loe võistluse reeglid läbi.
Arvestades mitu korda sõitmas oled käinud, siis raske saab sul kindlasti olema, kui enne seda tuleb palju vihma/maapind pehme. Kindlasti on palgiületusi jne Lärmil kombeks panna. Kui sa palki/aukus juurikaid ületada ei oska, siis ma ei soovita üldse minna. Tee trenni Piksepini etappidel talve jooksul. Seal saad hea koolituse endale.

Võrtsu on aastast aastasse väga erinev olnud. Mina olen osalenud seal 3 korda kindlasti. Lisaks väga mitmed aastad fotograafina ja igakord täiesti erinev.
XT600->XT660Z Tenere->KTM 690->Beta 250RR->Husaberg TE250->DR650->XT660R->KTM 690
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.