Võrtsjärve Enduro 2023 - soovitused algajale

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2209
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 246 korda
Tänatud: 562 korda

Re: Võrtsjärve Enduro 2023 - soovitused algajale

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Pmst kui võtad will111 postitused ette ja teed kõik täpselt ristivastupidi, siis hakkab enam-vähem looma :wack:

Põhiasi on, et loe reeglid läbi, siis tead, mis peab seljas-jalas olema ning kus seista ja millal astuda, võta 2-3l vett kaasa ja ära enne alla anna kui korraldaja reaalselt käseb sul rajalt maha tulla - pärast finišit on aega puhata maa ja ilm, aga pooleli jättes kahetsed :) Ära hakka mingit poodi tühjaks ostma või ratast tuunima, sõida sellega, millega harjunud oled, muidugi kui reeglitesse mahub.

Tüüpiliselt see Lärmi "algajatele läbitav" tähendab jah umbes midagi sellist, et "algaja kulutab 40min kontrollajaga ringi peale 3h," anoh ma pole ammu käinud, äkki on tõepoolest viimasel ajal cowbelli veidi maha keeratud, kui lausa mammutite klass on. A vahet pole, läheb nagu läheb, järgmine kord juba tead, mida oodata.

Ahjaa, kui selle võistluse süsteem on selline, et kiiremad hakkavad mingi hetk tagant tulema, siis tee neile kitsastes kohtades ruumi - mööda lähevad nad nagunii, aga kõigil on lõbusam kui ei pea trügima. Ja mis puudutab kitsaid kohti, siis enduroreeglid on sellised, et rada on piiratud lintide ja märkidega, ehk siis nende vahel või piires võid sa valida misiganes trajektoori takistustest mööda või üle saamiseks, ei pea tingimata minema otse sealt, kus jälg ees on.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”