Muu varustus motomatkale

Fox
Tsikkel: Airhead
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 34 korda

Re: Muu varustus motomatkale

Lugemata postitus Postitas Fox »

Macintosh kirjutas: 04 Sept 2023, 11:58
Kui ma üksi lähen siis on "ööbimiskohver" niipalju tühjem, et mul puudub igasugune vajadus kolmandat kohvrit kaasa vedada.

Ma küll ei ütleks, et pealt laetvasse kohvrisse kuidagi alumistele asjadele ligi pääseb ilma pealmisi välja tõstmata. Täna ma pakin nii, et telk, kui raskeim ese on kõige all ja ülejäänud kraam peal. Telkima minnes peab siis kõigepalt kohvri tühkaks tegema. Samas, kui tahad päeval kusagil tee kõrval kohvi valmisatda või kiire lõuna teha siis saad jälle priimustele ja toidunõudele hästi ligi.
Pealtlaetava kohvriga jah, sama häda. Pidasin silmas pooleks käivaid kohvreid, sinna saab suht suvaliselt sisse loopida asju. Ma samas ei tea kas sellist klassikalist kohvrit endurokale üldse pakutakse?
Pealtlaetavate kottidega ma olen seda teed läinud, et üks kott on vähem vajamineva kraamiga (laagriplatsi asjad), teises siis näiteks jook, snäkid riided jne pigem tihemini sõidu ajal vajaminev stuff. Kõik eraldi lukuga kotikestesse pakitud et oleks kiire ja mugav ligipääs.
Aga kaasas ma midagi väga erilist ei kanna, kraami pigem vähem. Nagu eespool juba mainisin, mulle meeldib kui kottidesse jääb veidi extra ruumi peale, siis saab vajadusel kiiresti näiteks tagi vms kotti toppida kui näiteks palavaks kisub. Varesemalt kinnitasin sellised "üleliigsed" asjad kummivõrguga sadula peale aga kui korra metsavahel avastasin et tagi napilt veel varrukatpidi võrgu all rippus, loobusin sellest variandist.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”