Muu varustus motomatkale
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 294 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: Muu varustus motomatkale
Ei olnud ammu telgiga sõitmas käinud, tegin väikse nädalavahetuse tiiru. Kõik asjad mahtusid ära Kriega kottidesse: 3X18L + 5L paagikott… Suht tavaline varustus on, mitte mingi ultrakerge - kolme inimese Phad X3 telk, täispuhutav madrats jne. Vihmariided ja soojemad vahetusriided mahtusid kotti. Tööriistad, potid-pannid, vesi, Tacticalid…
Pikemale sõidule oleks sisekummi võtnud ja rohkem riideid - sel juhul oleks telgi kusagile mujale pidanud paigutama.
Kui ma kunagi suurte kohvritega matkasin, siis vedasin igasugu lollust kaasas. Näiteks purgisuppi
Täna olen palju rõõmsam, kui ratas on kerge (isegi niisama kruusal ja asfaldil sõites).
Aga selleks, et päris offtopic poleks.
Pikemale matkale võtan alati kaasa sisekummi, jalgrattapumba ja rehviheeblid. Suuri naelu vmt saab endal või sõpradel ikka paaril korral aastas rehvist kätte.
Vidinad, mis on matkale hea soovitus, on Motion Pro rehviheeblid - ulmekerged ja kummalgi on otsas silmusvõti. Üks esimese ja teine tagumise ratta ära kruvimiseks.
Juunis just vahetasime nende heeblitega tee ääres kummi (fotol on heebel tagavõlli küljes näha):
Pikemale sõidule oleks sisekummi võtnud ja rohkem riideid - sel juhul oleks telgi kusagile mujale pidanud paigutama.
Kui ma kunagi suurte kohvritega matkasin, siis vedasin igasugu lollust kaasas. Näiteks purgisuppi

Aga selleks, et päris offtopic poleks.
Pikemale matkale võtan alati kaasa sisekummi, jalgrattapumba ja rehviheeblid. Suuri naelu vmt saab endal või sõpradel ikka paaril korral aastas rehvist kätte.
Vidinad, mis on matkale hea soovitus, on Motion Pro rehviheeblid - ulmekerged ja kummalgi on otsas silmusvõti. Üks esimese ja teine tagumise ratta ära kruvimiseks.
Juunis just vahetasime nende heeblitega tee ääres kummi (fotol on heebel tagavõlli küljes näha):
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.