Tagarattasse
Moderaator: Moded
Tagarattasse
Mida olex vaja vahetada rolleril, et ta lähex tagarattasse?
Sõbral CPI Okiver City ja ta ostis endale sportsumpa, pani kergevad rullid ja uued sidurivedrud...eile õhtul ta pani naljavilux oma stock sumpsi koos stock(piirajaga) leegitoru tagasi ja nüüd läheb vabalt tagarattasse...
Sõbral CPI Okiver City ja ta ostis endale sportsumpa, pani kergevad rullid ja uued sidurivedrud...eile õhtul ta pani naljavilux oma stock sumpsi koos stock(piirajaga) leegitoru tagasi ja nüüd läheb vabalt tagarattasse...

Paistab, et kasutajad Lauri23 ja R1s7o ei ole kunagi ühegi teise rolleriga kui Freedo sõitnud. Ja ka mõni maailmakuulus krossimootorrattur suudaks sõita roller Freedoga tagaratta peal.
Aga teemakohaselt ütleksin, et kiirenduse annab ikka põhimõtteliselt sidur ja kõik sellega kaasnev. Ostes Tuuning siduri on võimalik ka algajal tagurattasse ajada.
Aga teemakohaselt ütleksin, et kiirenduse annab ikka põhimõtteliselt sidur ja kõik sellega kaasnev. Ostes Tuuning siduri on võimalik ka algajal tagurattasse ajada.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
even if you win, you're still retarded.
-
mul ntx sr 50 r,no karpa on tal 17.5 ju aga läeb ja see on ju 50ccm3 (koonusõhufilter ja düüs suurem) aga kui oskaks ainult gaasi ja piduriga ntx mängida siis sõidaksgi tagarattal ainult,aga nägin kuidas ka stock 50ccm3 tõmmata saab,Suzuki katana piirajatega läx 45 km/h aga tyyp lasi nokka paremini kui mõned 70ccm3 aeroxitega ja sr'dega
Subaru Impreza WRX STI 06', BMW 325i Coupe 92'
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne.
Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu. Hinnad paremad kui esinduses
.

soovitan panna kergemad rullid ja jäigemad sidurivedrud.
mina sain oma vana rolleriga(peugeot zenith) väga hästi tagarattal sõita, piirajad olid peal ja polnud vaja taha kallutada ega lenksust tirida, ainult gaasiga. pragune roller on vesijahutusega beta ark mis on suur roller ja läks ka ilusti tagarattasse kui uued kerged rullid panin.
mina sain oma vana rolleriga(peugeot zenith) väga hästi tagarattal sõita, piirajad olid peal ja polnud vaja taha kallutada ega lenksust tirida, ainult gaasiga. pragune roller on vesijahutusega beta ark mis on suur roller ja läks ka ilusti tagarattasse kui uued kerged rullid panin.
-crossfire- kirjutas:krt mul on speedfight aga sellega ma küll nina taevapoole ei saa
kas siis ka mitte kui jalgadega kohalt minnes rollut tõstad iccc

Oman ka uunikumi 1957 a http://www.u-pop.ee/autoline/car/1972/
-
- Kontakt:
kus on mõistus...kribu kirjutas:te ei mõista, tagarattase läheb ainult aeroxiga või sr'ga, millel on malossi täis tuuning. muudel juhtudel võite wheelie unustada
olen näinud stocke tagarattal sõitmas KAUEM JA PIKEMALT kui mingi 70ccm3 aerox või sr
Subaru Impreza WRX STI 06', BMW 325i Coupe 92'
.

kuule,ära nii palju kah seleta,ma näinud kuidas sa sõidad ja mis poser sa oled...stop kirjutas:Sõber sõitis mingi honda rolleriga, selline suht pisike ja andis suhteliselt õrnal gaasi kui oli juba tagatule katki teinud
50ccm läheb vägagi ilusti tagarattasse kui teha full tuuning.
koguaeg aint valetad ja esined.
Ei usu küsi wsani käest!saqants kirjutas:kuule,ära nii palju kah seleta,ma näinud kuidas sa sõidad ja mis poser sa oled...stop kirjutas:Sõber sõitis mingi honda rolleriga, selline suht pisike ja andis suhteliselt õrnal gaasi kui oli juba tagatule katki teinud
50ccm läheb vägagi ilusti tagarattasse kui teha full tuuning.
koguaeg aint valetad ja esined.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.