Netioksjonid → Re: Rumalad või segased küsimused jms

Antt1
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 29 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Antt1 »

Automaatpakkumisi olen ma ka üles ajanud. Proovin kõigepealt ära arvata kuhumaani oponent on pakkunud ja siis umbes et "sada juurde" ja niikaua kuni asi kahtlaseks läheb ehk mingi ümmarguse numbrini hakkab jõudma. Siis on aega mõelda et kas minna edasi või mitte.

Pikenevad lõpuga oksjonil on jälle üks hea variant hakata lõpus miinimumpanuseid tegema. 5 sekundit enne lõppu 10 eurot juurde, teine ootab oma 3 minutit ära ja paneb 10 juurde jne. Ükskord läks poolteist tundi 5 või 10 euro kaupa pakkudes umbes 2000 eurost paati ostes:) Kellel närvid vastu ei pea sülitab ja läheb ära magama.

Või oodata rahulikult kuni need 5 euro mehed on juba piisavalt kaua üksteist grillitud ja lajatada lambist 1000 juurde kui see veel eelarvesse mahub. Siis peab olema uus tulija ja ei tohi enne ühtegi pakkumist teha. Teisel pool ekraani käib üks sügav ohe, jalapadin kööki ja naisega nõupidmine et kas pere eelarve lubab uuele tasemele minna. Tavaliselt nad ei jõua naisega allesjäänud 3 minutiga kokkuleppele :)

Mingisugune 796 EUR on näiteks hea pakkumine sest kui oponent on omale 5 eurose sammuga oksjonil kehtestanud hinnalaeks 800 EUR on tal psühholoogiliselt raske sellest üle pakkuda.

Ma olen Soome huutokaupat.com oksjonitel tihti osalenud ja ikka üht-teist endale ka saanud. Niisuguste hindadega et mõni sõber on kohe järgmisel päeval natuke kallimalt tahtnud ära osta. Iga kord ka muidugi ei õnnestu sest teised kasutavad neidsamu võtteid.
Viimane trend tundubki olema selline et tõsised tegijad tulevad mängu alles 30 sekundit enne lõppu, ilma automaatpakkumisteta ja kaks nädalat suurusjärgus 100 EUR olnud hind (mõni on seda juba 150 euroga enda omaks pidanud) läheb mõne hetkega tuhandeni :(

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”