Orden "kangelasele" ennastsalgava tegutsemise ja selle tulemusel saavutatud suurepärase töövõidu eest!
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Re: Orden "kangelasele" ennastsalgava tegutsemise ja selle tulemusel saavutatud suurepärase töövõidu eest!
Kiiruseületamisel ja kiiruseületamisel on tegelikult väga suur vahe. 20 üle on suur vahe, kas tee asub kuskil majade vahel 50/70 alas või pikal sirgel keset lagendikul, kus riskifaktor on kordades väiksem, et midagi juhtub.
Jajah, teame, seadus on seadus. On küll jah. Aga mingi kaine mõistus võiks ka ikka lisaks olla. Kaks juriidiliselt sarnast rikkumist võivad tegelikus maailmas olla oma ohtlikkuselt vägagi erinevad.
Ja seesama kaine mõistus eristabki qkke politseinikust.
Selleasemel, et kuskil **nni mängida ja mõttetuid liiklusrikkumisi (jah olen arvamusel, et osad rikkumised on tähtsusetud ja osad on olulised) peedistada, võiks oma ressursse kulutada sinna, kus asi on ammu ülekäte juba.
https://tartu.postimees.ee/7791504/ratt ... ri-aastaga
Aga noh, mentide IQ tase näidati siin hiljuti ära, minu ootused sellel teenusele kukkusid ikka maaapõhja.
Jajah, teame, seadus on seadus. On küll jah. Aga mingi kaine mõistus võiks ka ikka lisaks olla. Kaks juriidiliselt sarnast rikkumist võivad tegelikus maailmas olla oma ohtlikkuselt vägagi erinevad.
Ja seesama kaine mõistus eristabki qkke politseinikust.
Selleasemel, et kuskil **nni mängida ja mõttetuid liiklusrikkumisi (jah olen arvamusel, et osad rikkumised on tähtsusetud ja osad on olulised) peedistada, võiks oma ressursse kulutada sinna, kus asi on ammu ülekäte juba.
https://tartu.postimees.ee/7791504/ratt ... ri-aastaga
Aga noh, mentide IQ tase näidati siin hiljuti ära, minu ootused sellel teenusele kukkusid ikka maaapõhja.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.