Muu varustus motomatkale

Kasutaja avatar

AnTyx
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 60 korda

Re: Muu varustus motomatkale

Lugemata postitus Postitas AnTyx »

Macintosh kirjutas: 15 Aug 2023, 14:54
Oma reisidel olen ma pidevalt mõlnud, et tahaks head kohvi aga seni olen pidanud piirduma 2in1 ja 3in1 kohvidega. Ikka parem kui mittemidagi. Tassis on pätikohvi ka tehtud aga see pole see.
Mul on Primus Litech Trek Kettle, millele on olemas ka french-press kaas. Saab pressikohvi teha, arvestatavates kogustes. Ka üks hea variant minu arust.

Muide see Litech Kettle on suurepärane asi. Sisse mahub täpselt üks 530g gaasikanister, hiinakast pisipõleti, tikutops, ja mõned pakid kohvi/teed/kakaot. Potis/kruusis endas saab keeta piisavalt vett, et jätkuks nii tee kui nuudlipaki jaoks, ja kaas on täitsa kasutatav väikese praepannina. Kogu värk käib võrkkotti, kuhu mahub selle kõrvale veel mingi nodi ala söögiriistad või tulemasin.

Pilt

Teised asjad mis kaasas:

* Wildo sööginõukomplekt - eriti hea on see kolme osaga tops, millega on alati kaasas sool, pipar, ja mingi muu maitsesegu (mulle meeldib mango-karri pulber). Alguses oli üheinimesekomplet, aga kuna väikest kruusi ja kahvlit saab osta juurde, siis nüüd on kahe inimese peale.
* Pealamp. USBiga laetav, päris võimas.
* Hea täispuhutav thermaresti magamismatt. Sai kunagi investeeritud, maksab rohkem kui magamiskott ja telk koos, aga on seda väärt.
* Leatherman
* Telk on Coleman Darwin 2, magamiskott on Coleman Biker (meh, see surukott tal ei tööta hästi, nüüd elab niisama thermaresti kandekotis)
* Suvaline Sportsdirecti matkarätik ja suvaline Decathloni täispuhutav matkapadi - suurem padi on ilmselt järgmine ost.
* Langevarjumaterjalist võrkkiik - ausalt öeldes ei ole veel kasutust leidnud...
* Näpusaag - üllatavalt kasulik pisike vidin. Ettevaatust kandekotiga!
* Xiaomi kompressor akuga (+rehviparanduskomplekt)
* Metalliparandus epo-plastilin.
* Akupank ja juhtmed, muidugi.
Manused
image.png

SFV650>CBR600F3>VFR800>FZ1S>Crossrunner

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”