Orden "kangelasele" ennastsalgava tegutsemise ja selle tulemusel saavutatud suurepärase töövõidu eest!

Kasutaja avatar

Teema algataja
Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Orden "kangelasele" ennastsalgava tegutsemise ja selle tulemusel saavutatud suurepärase töövõidu eest!

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Ain kirjutas: 14 Aug 2023, 11:07

Kas teie mõttemaailm ongi selline, et nagu kuskil politseid näed siis kohe kangastub käteväänamine, konfiskeerimine, šokivangistus ja õõv... Minul sellised kogemused puuduvad. Jah ka mind on kinni peetud, trahvi tehtud jne.. Aga minule sellest püsivat mentaalset kahjustust pole tekkinud. Need inimesed teevad lihtsalt oma tõõd. Minuga on reeglina viisakalt käitutud. Mul ei ole mingit rämedat viha nende vastu.. Ja kui lugeda seda uudist ja vaadata videot siis ma ei näe seal midagi mis minu silma riivaks!
Ei Ain, sinu mõttemaailm on selline.
Sina nägid õõvastavat kuritegu, millele järgnenud jälitamine ja karistamine ning skalbiga keksimine lõustakas on igati õigustatud.

Mina nägin (nagu valdava enamus teisi) seal oma noorust, nägin noori, kes ei nuusuta liimi, vaheta sugu, ega kraabi diivanil kosudes tiktoki. Ehk mina nägin eluterveid noori, kellega oleks võinud sama eluterve ja muheda vestluse maha pidada.

Ära pane oma mõtteid teistele pähe.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”