Orden "kangelasele" ennastsalgava tegutsemise ja selle tulemusel saavutatud suurepärase töövõidu eest!

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Orden "kangelasele" ennastsalgava tegutsemise ja selle tulemusel saavutatud suurepärase töövõidu eest!

Lugemata postitus Postitas will111 »

Ain, vaata...sa ei saa tulla ja öelda ei mulle, ega kellelegi teisele kuskil mujal selliseid asju nagu "alustuseks unusta see video ära". Kas sa ise ei saa tõesti aru kui idiootne üleskutse ja idee see on?!? Mina ei koostanud seda infokogumit ja mina ei ole osa võtnud selle kokku panemisest. Mina olen (kõigi teiste kodanike hulgas) lihtsalt üks nendest kellele see asi suunati vaatamiseks. Ja suunati täpselt sellises komplektsuses ja sellisel kujul nagu ta siin ülevalpool on. Ma ei "unusta" midagi ära, nagu ei unusta ka keegi teine, kes seda juhtub vaatama. Minu asi, minu mure ega minu ülesanne ei ole midagi ära unustada. Ma tutvun täpselt selle info ja sellise juurde lisatud videoga nagu seal politsei "reklaamis" seda näha võib. PUNKT
Kui videolõik ei ole sündmust kajastav siis võiks selle videolõiku äkki lisamata jätta? Või veel "ulmelisem" idee, äkki jätaks sellise huvitava uudise üldse avaldamata? :D Sa vist ei saa aru, et siin teemas ei arutleta selle üle, kas poisikeste sõitmine seal põllu ääres oli iga võimaliku juriidilise punkti järgi igas mõttes seaduspärane või mitte. Asja sisu on hoopis midagi muud

Ja mingitest pikematest perspektiividest pole ka mõtet jahuda. Pikem perspektiiv on see, et kui politsei tahab omale normaalset mainet kujundada rahva silmis siis sellise s*taga ei tasuks tegeleda. Eesmärk võib neil olla üllas ja mida iganes aga inimene näeb siin lihtsalt seda kuidas noorele võrriga põllu ääres vaikselt põristanud tegelasele keerab ment suure hurraaga sappa ja hakkab "õigust täis" peaga suure maanteerattaga järgi ragistama. Mina ütlengi sellise asja kohta "õigus lõi pähe". Päris palju kohtab tänapäeval sellisel pähe löönud õigusega tegelasi. Lube ei olegi tõepoolest vaja põllu peal sõitmiseks, metsas sõitmiseks jne. Suur üllatus sinu jaoks, mitte mingi üllatus paljude teiste jaoks. Ei olnud minul neid selle jaoks vaja, ei ole minu lapsel. Kas see SINU meelest on õige või vale, see mind ei huvita...sest ma ei tee sellest videot ega propageeri oma arvamust kuskil. Sa küsisid, ma vastasin. Ka politsei võib imelike asjade reklaamimise asemel vahel teha täpselt sama. Siin oleks olnud see koht

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”