Orden "kangelasele" ennastsalgava tegutsemise ja selle tulemusel saavutatud suurepärase töövõidu eest!
Re: Orden "kangelasele" ennastsalgava tegutsemise ja selle tulemusel saavutatud suurepärase töövõidu eest!
Ma ei näe sellest videost et põnnid oleks sõitnud tee peal. Nad olid kohe alguses heinamaal. Kusjuures krt teab mis heinamaa - võib-olla sealsamas metsa taga on omaniku talu ja tema lapsed oma maa peal.
Igasuguseid põllule tehtud radasid olen mitmel pool näinud ja lapsed sõidavad seal isegi autodega.
Teine variant et keerasid samalt ristmikult kust politseigi heinamaale ja siis on politsei video eksitav.
Mul endalgi on ATV mis pole registrisse kantud ja ilma numbrita. Sõidan sellega oma maa peal ja metsas, väljaspool teeliiklust. Tee on mäletatavasti vastavasse registrisse kantud objekt ja kui tekib kahtlus et kas on tee või mitte tulebki registrist vaadata.
Igasuguseid põllule tehtud radasid olen mitmel pool näinud ja lapsed sõidavad seal isegi autodega.
Teine variant et keerasid samalt ristmikult kust politseigi heinamaale ja siis on politsei video eksitav.
Mul endalgi on ATV mis pole registrisse kantud ja ilma numbrita. Sõidan sellega oma maa peal ja metsas, väljaspool teeliiklust. Tee on mäletatavasti vastavasse registrisse kantud objekt ja kui tekib kahtlus et kas on tee või mitte tulebki registrist vaadata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.