Orden "kangelasele" ennastsalgava tegutsemise ja selle tulemusel saavutatud suurepärase töövõidu eest!

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Re: Orden "kangelasele" ennastsalgava tegutsemise ja selle tulemusel saavutatud suurepärase töövõidu eest!

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kes meist vanasti poleks millega iganes põllul sõitnud?
Tõstan käe, olen peaaegu kõik nõukogude ajal toodetud ja 80ndate lõpus meie teedel liikunud liikurmasinad alaealisena saanud järgi proovida. Nii nurgataga kruusateel kui ka vanaonu põllul.

Aga siin on mitu lolli asja kokku sattunud. Esiteks ma laidan politsei idee millegi sellisega uhkustada, maha, lihtsalt juba sellepärast, et tegemist on lastega.
Kõik see oleks võinud jääda politsei, laste ja nende vanemate teada. Avalikkus ei tule kunagi sellise üleskutsega kaasa, eriti, kui lapsed ei tee mingit pahandust (ei peksa loomi või ei põleta vanureid), vaid lihtsalt funnivad.

Teiseks ei lähe siiski ainult politsei kapsaaeda. Kuidas need noored ikkagi sinna niiöelda põllule said? Teleporteerusid? Miks nad eest ära sõitma hakkasid? Ma isiklikult annaks ka pojale oma motikat proovida, kui ta seda püsti hoida jaksaks, kuid kodus ma ikka talle võtmeid pihku ei pistaks, et "männiku on siit 2km". Kui samad noored oleks maanteel kinni peetud, et "miks te siin lubadeta motikaga sõidate" ja vastus oleks olnud, et "läheme siia lähedale põllule sõitma", siis oleks et "aa, sorry, siis võite edasi sõita?"

Ja kolmandaks, see "uudis" on politsei poolt lohakalt koostatud. Sealt on ridade vahelt võimalik kõike välja lugeda, et sõitsid keset linna ja sõitsid eest ära põllule. Või siis mitte. Ning mis tähendab väärteoprotokoll? Kas see oli ainult näpuviibutus või oli seal ka mingi rahaline osa sees?

Kõike seda oleks saanud palju viisakamalt serveerida, kuid kuna tegu siiski ei olnud punnvõrriga, nagu Madlobster siin väidab, siis ma ikkagi ei laida seda, et härra ikkagi neid poisse kontrollima läks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”