Keevitamisest, põhiliselt.

Kasutaja avatar

MustVälk
Tänanud: 601 korda
Tänatud: 38 korda

Re: Keevitamisest, põhiliselt.

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

will111 kirjutas: 03 Aug 2023, 22:12
vaateväli ei olnud siin ju teemaks..eelnevalt räägiti läätse suurusest ma eeldan ikkagi selles võtmes, et kuidas ja mismoodi gaasi vool läbi selle on. vaatevälja tahaks ideaalis alati maksimaalset ja parimat :D aga noh, saab üldiselt hakkama ja tehtud igasuguste cupidega. enamasti mul on vist miski number 6 tavaline keraamiline seal otsas

miks või mille järgi sulle tundub, et kahtlane? ei ole 10000 raha eest ostetud mega giga profi ja tööstuslik tõesti aga töötab ja toimib kenasti. olen sellega ka väga kenasid keevitusi teinud...mõnikord kui settingud väga kenasti paika saab (loe: on aega ja viitsimist neid palju/kaua testida ja sättida) ja materjalid on perfektsed (loe: uus tükk ja on täpselt teada mis materjaliga tegu). suurem osa väikseid töid mul siiski kõik need tingimused täidetud ei ole ja seetõttu on tulemused seinast seina. aga masina süüks ma seda küll ei paneks ei esimese, ega ka mitte teise põhjusena
Võibolla jah lihtsalt harjutamise küsimus. :)
Ma tahtsin 2 tuhande eurost osta, aga siis tegin mootorratta load ja ostsin varustuse selle raha eest.
Siiani natuke mõistlikum ost. :) Peaks gaasi ballooni ostma kuna ostsin ka 400 eurise mig arc kombo.
Fluksiga on ikka nii ja naa keevitada. :) Või peaks korraliku paki elektroode ostma. Ja sellega hakkama harjutama. :)

Igahates sinu kirjelduse järgi scratch süütamine midagi head ei tähenda. Ära solvu. Ma ei tee kedagi maha vaid arutlen.
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”