Keevitamisest, põhiliselt.
Re: Keevitamisest, põhiliselt.
vaateväli ei olnud siin ju teemaks..eelnevalt räägiti läätse suurusest ma eeldan ikkagi selles võtmes, et kuidas ja mismoodi gaasi vool läbi selle on. vaatevälja tahaks ideaalis alati maksimaalset ja parimat
aga noh, saab üldiselt hakkama ja tehtud igasuguste cupidega. enamasti mul on vist miski number 6 tavaline keraamiline seal otsas
miks või mille järgi sulle tundub, et kahtlane? ei ole 10000 raha eest ostetud mega giga profi ja tööstuslik tõesti aga töötab ja toimib kenasti. olen sellega ka väga kenasid keevitusi teinud...mõnikord kui settingud väga kenasti paika saab (loe: on aega ja viitsimist neid palju/kaua testida ja sättida) ja materjalid on perfektsed (loe: uus tükk ja on täpselt teada mis materjaliga tegu). suurem osa väikseid töid mul siiski kõik need tingimused täidetud ei ole ja seetõttu on tulemused seinast seina. aga masina süüks ma seda küll ei paneks ei esimese, ega ka mitte teise põhjusena

miks või mille järgi sulle tundub, et kahtlane? ei ole 10000 raha eest ostetud mega giga profi ja tööstuslik tõesti aga töötab ja toimib kenasti. olen sellega ka väga kenasid keevitusi teinud...mõnikord kui settingud väga kenasti paika saab (loe: on aega ja viitsimist neid palju/kaua testida ja sättida) ja materjalid on perfektsed (loe: uus tükk ja on täpselt teada mis materjaliga tegu). suurem osa väikseid töid mul siiski kõik need tingimused täidetud ei ole ja seetõttu on tulemused seinast seina. aga masina süüks ma seda küll ei paneks ei esimese, ega ka mitte teise põhjusena
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.