Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Vint kirjutas: 25 Juul 2023, 09:04
Oh üllatust. Tegelikult mõtlesin ümber. ,@Macintosh ja @Piipz tõmmake tüübile vesi peale!
Konto kustutamisele.
53FT kirjutas: 24 Juul 2023, 22:10
► Näita Spoilerit
Ma ei oskagi selle peale midagi mõistlikku kosta. Uued liikmed on alti teretulnud, kui nad suudavad reeglid läbi lugeda ja mõistlikult käituda. Kahe päevaga 66 posti, mis suures osas rääkisid kirjutajast endast. Põhiliselt sellest, kui äge ta on. Arusaadav, me kõik oleme ägedad (noh, võibolla @Piipz mitte aga see on teine teema (togi) ). Vähemalt mulle jäi selline mulje. Hea teada aga liiga palju infot ja liiga suurtes kogustes korraga. Ei jaksa kohe läbi töötadagi. Ilmselge kognitiivne ülekoormus. :wink:

Ma olen aru saanud, et heaks tavaks on uude kohta tulles ... mitte jalaga ust lahti lüüa (...pole kindel, äkki ei löönudki?) .... tutvuda reeglitega (kindlat ei teinud, keegi ei tee) ... tervitada varem tulijaid (tehtud) ... olla sõbralik ja mitte liiga pealetükkiv (siit vist plussi ei saa) ... "lugeda ruumi" ja vaadata, mis toimub (jäi vist kiirustades natuke kahe silma vahele) ... saada aru, millised on väljakujunendud traditsioonid ja üldine toon (jäi vist ka tähelepanuta) .... mitte tollida ja spämmida (hmm, tegemata?) ... noh ja siis veel solvuda selle peale, et teised ei jagagi sinu veendumusi. Vahel tuleb meeste seltskonnas mõni torge ka ära kannatada, eriti, kui oled niivõrd koloriitne isiksus ... tuleb nentida, et maailm on tõepoolest mitmepalgeline ja kirju, et mitte öelda "vikerkaarevärviline". :mrgreen:

@Vint, äkki püsiv bänn oli kerge liialdus ja 7 päeva varumeeste pingil oleks ehk indu piisvalt jahutanud? Aeg-ajalt lähevad kõik tiba ülemeelikuks, juhtub parimategagi meie hulgast. Samas, postitaja ju ise soovis, et teda välja visataks ... nagu hiina needus ütleb: "et kõik su soovid täide läheks!"
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”