Hälvik- Mootorratturid

53FT
Tsikkel: Sportster48

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas 53FT »

Kõigepealt olen siinse auditooriumi arvates troll, kolmas päev tsüklis, siis noorena koristaja,sõidan võrriga, kibestunud pensionär, kutsun ema appi, kannan naiste kleiti. Kui aga püüda artikuleeritult ja argumenteeritult neid väiteid ümber lükata - grafomaan! Tere Talv! Kui tsiteerida Rein Langi. Ma eeldasin pealkirja järgi, et siin on mootorratturite foorum aga… Visake mind siis f*ckin’ välja! (ise ma ei lahku, mul pole kombeks nii kergelt taganeda). Sellega te näitate,et tolereerite, et mitte öelda toetate ühiskonna teiste liikmete terroriseerimist müraga , üliohtlike väärtegude toimepanemist jne( ma ei räägi mingitest väikestest üleastumistest, kiirusest. Ega ma ise ka mingi pai poiss ei ole😁) Tundub et moto skeene on muutunud sellest ajast kui ma varem aktiivselt sõitsin ja treffidel käisin jne. Milleniumivahetuse paiku lõpetasin tol korral. Kurb küll kui selline suhtumine prevalveerib. Ei tahaks veel päris uskuda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”