Õnnetused mootorratastega 2023

53FT
Tsikkel: Sportster48

Re: Õnnetused mootorratastega 2023

Lugemata postitus Postitas 53FT »

Paar päeva tagasi Tartus põrutasin HD 48ga seisvale politseibussile tagant sisse. Eeldamine on kôigi ebaônnestumiste ema on keegi öelnud. Mina eeldasin, et ju selle saja meetri ajal kolonn liikuma hakhab. Aga esimene oli mingi Captain Slow. Kindlustuse Tegime mingis äpis ära. Noored politseinikud olid osavad. Kõrvalistuja politsetibi oli rohkem ehmatanud kui mina. Tartus Turu jõe ristis. Kolonn ei hakanud rohelisega liikuma. Mina parem ale vangla poole keerasin. 15 cm vasakule vbl jalg otsast. Asfalt oli ka libe. Bussid on seal sõidujälje ära lihvinud. Politseitibi ütles kui pauk käis olin ma juba haljasalal mitu meetrit eemal. Tegin äki tireli ka. Avarii korrapidaja ütles et sa oleks ju läbi mahtunud. Mina et palun tehke proovi. BTW ise olin 32 aastat Tartus kriminaalpolitseis. Ülekande vahetamise- ja Hi Hati jalg mõneks ajaks rivist väljas Kunagi linastus film Kui Harry kohtas Sallyt” Siin on pilt “Kui jalg kohtas Mercedes Vitot”😁
Manused
EFD2D36B-3F91-443C-9A6C-B244BAF2F5AD.png

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”