Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
osb ei ole soojustus, sõltumata ka ta on sees või väljas. ei saanud ka ausalt öeldes päris hästi aru, et mida sa ikkagi siis tegelikult saavutada tahad? mis see mõistlik kiirus peaks olema? kui korra nädalas käid ja siis (korra) kütad ning ülejäänud aja seisab ruum niisama siis on paratamatus, et seal on alguses külm ning üles kütmine võtab aega. seintel on ju soojusmahtuvus ning need on täiesti külmad. osb seina panemine seejuures küll suurt midagi ei muuda. kui hetkel vaatab seestpoolt vastu lahtine kivisein siis ehk jah on natuke abi kui katad selle osb'ga ära. abi siis niipalju, et kütma hakates ei hakka soe kohe sellise tempoga kiviseintesse salvestuma, osb plaadi soojusmahtuvus on väike ja soojusjuhtivus ka mitte väga hea. 5cm õhuvahet sinna minumeelest mingit mõtet pole jätta. piisab täiesti ka ~2cm. mingit suurt niiskust sul seal garaazis vast nagunii ei teki...või kuivatad tihti pesu töökojas ning hoiad seal kõvasti potililli ja teed trenni ning higistad? 
kui tahad kiiremini soojaks saada siis mina laotaks sisemise nö. vaheseina peale sissepoole ehk ruumi poole fooliumi. mitte selle õhukese köögipaberi, vaid ikka ehitusliku suure rulli pealt, see peegeldab soojuskiirgust tagasi. ma muidugi ei tea misasi see gero on, millega sa seal kütad. soojuspumbaga õhku küttes poleks sellest fooliumist mitte mingit kasu aga näiteks mingi ahjuga kütta siis juba on

kui tahad kiiremini soojaks saada siis mina laotaks sisemise nö. vaheseina peale sissepoole ehk ruumi poole fooliumi. mitte selle õhukese köögipaberi, vaid ikka ehitusliku suure rulli pealt, see peegeldab soojuskiirgust tagasi. ma muidugi ei tea misasi see gero on, millega sa seal kütad. soojuspumbaga õhku küttes poleks sellest fooliumist mitte mingit kasu aga näiteks mingi ahjuga kütta siis juba on
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.