kiilas kirjutas: ↑19 Juul 2023, 21:21
Nii, et hala, et teised koolid on sitad ja Motohunt maailma parim on nagu tahtlik või tahtmatu reklaam lihtsalt.
B-kat - 90 keskpaik
A-kat - 23 ehk alles hetk tagasi ja juba ca 3000 km kõrvalteid sõidetud. Minu jaoks ei ole probleem sõita nö tänava/sportrattaga kurve, sirget kruusa või vihmas max lubatud kiiruse piires ja olenemata sellest, et rehvide vahetusega olen juba pisut hiljaks jäänud. Nende km läbimisel on rehvid ka tunduvalt ümaramaks kulunud. Muidugi lisaks koolile olen ka ise juurde õppinud/harjutanud
Ei väidagi, et maailma parim, aga üks parimatest kes siin teenust pakub. Alati saab paremini ja mitte kusagil ei ole ja ei saagi olla seda ideaalset 100%. Lisaks ei tasu ka unustada, et õpetatakse nö "kõndima", kas sa hiljem ise "jooksma" ka õpid, see on juba igaühe oma asi ja ka hilisem "kõndimine" võib vajada järelaitamist.
Ja nagu esmaselt kasuliku info mõttes kirjutasin, siis kindlasti antud koolist vajalikud sõiduoskused saab (seda muidugi teatavate lisanüanssidega). See et punktist A punkti B liikumisega kõikide koolide lõpetajad hakkama saavad, seda ei nimetata sõiduoskuseks. Kindlasti tasub ka hilisemalt oma sõiduoskusi mõne kursusega täiendada. Võiks ju ka youtube materjali ära mainida, aga seal seinast seina seda ehk tänaval, ringrajal, krossirajal, metsas jm - igal omad võtted ja nüansid.
motoreis kirjutas: ↑19 Juul 2023, 21:58
Tegelane kirjutas: ↑19 Juul 2023, 21:01
Henn kirjutas: ↑17 Juul 2023, 21:26
Et ei jääks rumalat muljet, justkui Motohunt tuleks siia foorumisse konkurente maha tegema, siis võiks eelmise postituse autor enda kohta rohkem rääkida.
Kes sõjaväes lube teevad saavad ka a la kiirkursused ja eksamile. Kuidagi saavad nad ka load, ei tea vaid mitu silma seal kinni pigistatakse
Räägi lähemalt.
Isiklik kogemus puudub, aga tuttav sai sõjaväes olles load vist nädalaga, aga kas kõik või vaid täiend A-kati, pigem viimase, aga seda ma täpselt ei tea. Tean vaid, et sõiduoskused omandas siis kui load olid juba käes