Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 598 korda
Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
urmas66 kirjutas: ↑17 Juul 2023, 14:56Oled proovinud ? Või tead kedagi kes on proovinud ja ta pole saanud seda teha ?joel kirjutas: ↑17 Juul 2023, 12:01Ma küll ise proovinud ei ole, aga kaldun siiski arvama, et seda tõendit küsimise peale lihtsalt ilusate silmade eest ei anta. Vastasel korral poleks meedia juba aastaid nutulaulusid täis, et fantoomsõidukeid on praktiliselt võimatu arvelt maha saada.urmas66 kirjutas: ↑16 Juul 2023, 14:52Täpselt sama seaduse alusel tegin mina ehk enne 2004 hävinud oli minul.Kui hiljem(ehk masin peale seda aega liikluses osalenud), siis võtad politseist tõendi ehk teed avalduse, et on kadunud ja siis sellega mnt-sse. Need asjad mu meelest ikka tasuta teenused siiani.
Kui sa lähed sinna ja teatd,et sul pole seda autot enam olemas,sest see on kadunud või varastataud ära,siis kuidas saab sulle keegi keelduva otsuse anda? Mis võiks olla registri point sellisel juhul?
Auto ei "kao" ära, see lammutatakse ebaseaduslikult
Varguse korral tuleb PPA'sse avaldus kirjutada, mida siis menetletakse (valeütluste andmise eest võetakse vastututusele kui uurimine sinnani peaks jõudma ja auto jääb ikka registrisse)
Ma olen nii 99% ulatuses kindel, et see maks ikka ajutiselt maha võetud sõidukitele ei rakendu. Igasugu muuseumid ja kollektsionäärid maksavad emaseks ennast (vabndust nii binaarse võrdluse pärast).
Selle eest, et kõik maksma ikka ei pea ja summa on natuke väiksem kui kõige suurem välja hõigatu, ootavad autorid südamlikku tänu ja meelespidamist valimiskasti juures, sest suutsid ennast ohverdava tööga selle kõige hullema versiooni ära hoida.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.