Räägiks mootorratta navidest
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 22 korda
- Kontakt:
Re: Räägiks mootorratta navidest
Jah, Android on tulemas, see on selge. Ma ise kasutan veel Garmin Zumo XT mudelit. Kinnitus on hiinakas, NiceCNC kõrge lenksukinnitus, väga kvaliteetne toode. Kasutan Garminiga kaasatulevat kaarti, sest sõidan Track'ide järgi. Need on kas TET trackid või ise tehtud Komootis.
DSC_2917 by Jaak Ennuste, on Flickr
DSC_2918 by Jaak Ennuste, on Flickr
Üldiselt on Zumo XT peajagu üle mu vanematest seadmetest. Väga selge ja päikeses töötav ekraan. Suur ekraan on loetav ka seistes. Vihmale, päikesele ja tolmule on hästi vastu pidanud. Samas on kogu Garmini soft, kasutajaliides ja kasutajakogemus suhteliselt nigel. Telefon on taskus soojas ja kuivas, seda ohustada ei taha -- eriti kuskil kaugel.

Üldiselt on Zumo XT peajagu üle mu vanematest seadmetest. Väga selge ja päikeses töötav ekraan. Suur ekraan on loetav ka seistes. Vihmale, päikesele ja tolmule on hästi vastu pidanud. Samas on kogu Garmini soft, kasutajaliides ja kasutajakogemus suhteliselt nigel. Telefon on taskus soojas ja kuivas, seda ohustada ei taha -- eriti kuskil kaugel.
Project Morocco 2024 https://www.projectmorocco2024.com/
KTM 640 LC4 Adventure R
KTM 640 LC4 Adventure R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.