Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Keeruline? Nagu näed siis väga keeruline ei ole ju
Küsimus on vaid selles, et kui küsid siis kas ka makstakse? Kui makstakse siis pole mitte midagi keerulist. SUNDkindlustuse puhul aga pole inimestel isegi võimalust mitte maksta. See, mis küsitakse, tuleb kõik ära maksta ja nii on. Või milliseid (ametlikke/seaduslikke) variante sa välja pakud? Ja jätame selle "tee oma kindlustfirma" optsiooni palun ära...ilmselgelt iga inimene ei hakka tegema omale isiklikku kindlustusfirmat lihtsalt sellepärast, et mitte maksta olemasolevatele ahnetele kapitalistidele.
Antud juhul ma pigem isegi ütleks, et kindlustuse hinnad üleüldises mõttes polegi nagu ajas väga tõusnud. Küll aga on nüüd näha, et mille ja kelle arvelt see "üüber eeskujuliku" liikleja hinna enamvähem stabiilsena hoidmine võetakse. Ma seni lausa imestasin juba selle üle, et näe...üks asi siin eestis mille hinda nagu täiesti lambist ja põhjendamata ei tõstetagi. Eks miudugi tegelikult seal mingi pidev tõus on vast olnud, kui vaadata pikemate perioodide kaupa ja päris korralikult tagasi ulatuvalt. Kuid a'la hinnatõus 20% 10a peale ei ole midagi, mille üle viitsiks kurtma või isegi väga mõtlema hakata.
Kui tegu oleks päriselt kapitalismiga siis peaks olema igaühele tagatud ka võimalus mitte sunniviisiliselt valida nende ~10 "kapitalisti" pakkumist seast, vaid valida näiteks isiklik kindlustus. Et tagad ise oma vahenditega mingi vajaliku "vastutuse" summa ja ei maksa kellegile midagi, välja arvatud muidugi siis kui pauku paned.

Antud juhul ma pigem isegi ütleks, et kindlustuse hinnad üleüldises mõttes polegi nagu ajas väga tõusnud. Küll aga on nüüd näha, et mille ja kelle arvelt see "üüber eeskujuliku" liikleja hinna enamvähem stabiilsena hoidmine võetakse. Ma seni lausa imestasin juba selle üle, et näe...üks asi siin eestis mille hinda nagu täiesti lambist ja põhjendamata ei tõstetagi. Eks miudugi tegelikult seal mingi pidev tõus on vast olnud, kui vaadata pikemate perioodide kaupa ja päris korralikult tagasi ulatuvalt. Kuid a'la hinnatõus 20% 10a peale ei ole midagi, mille üle viitsiks kurtma või isegi väga mõtlema hakata.
Kui tegu oleks päriselt kapitalismiga siis peaks olema igaühele tagatud ka võimalus mitte sunniviisiliselt valida nende ~10 "kapitalisti" pakkumist seast, vaid valida näiteks isiklik kindlustus. Et tagad ise oma vahenditega mingi vajaliku "vastutuse" summa ja ei maksa kellegile midagi, välja arvatud muidugi siis kui pauku paned.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.