Automaksu mõjust mootorattturitele.

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Automaksu mõjust mootorattturitele.

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Omamine ei ole kohustuslik ja siis maksadki - jah maksa kõige eest mida omad, kingadest mütsini ja kodust koerani. Ei jaga seda arvamust isegi kõige väiksemal määral

Mujal maailmas on - mujal maailmas on nii palju asju, et nende üles lugemine ja siia importimine võtab terve igaviku. Kellele mujal maailmas meeldib kolib mujale maailma, mitte ei tassi muud maailma siia.

Riigi olukord on kehva, peame kõik püksirihma pingutama - on nii vana ja kulunud jutt, et selle poole pole mõtet enam peadki pöörata. Sadakaks protsenti alati on olukorras süüdi opositsiooni erakond, vahet pole kui kaua ise roolis oled olnud. Meie riigi olukorral pole häda mitte midagi. Kui nata urgitseda ulmelistes lepingutes sõõrikuga koolide haldamiseks (selle taustal maakoolide sulgemisest ei taha mainidagi), kogu maailma esiaitaja rollist, sunniviisilisest geeniteraapiast jne, siin üleslugemist jätkuks tegelikult päris pikaks, saaks kokku summa, et auto omamisel võiks isegi riik peale maksta noh nagu trammisõidu eest vms.

Selles äärmiselt hullus olukorras, kus me kohe kohe natuke püssirohtu juurde ei osta (ma küll ei tea, mis sellest paremaks läheb kui ostame), narratiivi taha pugedes (selle jutuga annab täna kõike teha) jätkub aga piisavalt mahvi kogu koalitsioonil ööd ja päevad riigikogu kogu senist praktikat pea peale pöörates õnne jeelnõud menetleda nii, et ahter vahus.

Ükskõik, mis erakonda keegi ka ei poolda, siis koalitsiooni 51 häält riigikogus (teen, mis tahan) ei ole demokraatia. See ei ole demokraati ka siis kui kõik see vastuvõetav "õnn" täna mokkamööda on. (See on lihtsalt kuiv fakt, mitte soov arutada kui palju õnne üks või teine erakond õuele tooks)

Kui peres on raha vähe, siis enamasti on esimeseks sammuks kulupoole optimeerimine. Suht totter on kiljuda raha vasakule ja paremale pildudes, et kohe üldse ei jätku.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Mine “Fleim”