Keevitamisest, põhiliselt.

Kasutaja avatar

Turist
Tänanud: 100 korda
Tänatud: 213 korda

Re: Keevitamisest, põhiliselt.

Lugemata postitus Postitas Turist »

franz125 kirjutas: 02 Juul 2023, 20:46
Ma pole ammu massiliselt RV elektroodiga keevitanud aga kunagi 90-ndatel sai kõvasti tehtud.Ja kui ma ei eksi siis nende samade pulkadega.Kui õieti mäletan siis need pulgad süttisid sigahaästi ja neid sai toetada õmbluse vanni sisse,1,6-st elektroodi pole niimoodi proovinud.3,2-ne oli põhiline mõõt.
Täpselt sama asja tundsin. Sai toetada sinna küll, seda ka vahepeal üritasin teha ja siis tuligi läbikeevitus suurem. Süttivad väga hästi ja üldse on hea lihtne keevitada nendega. Seetõttu kasutan seda ka tavaterasest asjade keevitamisel, nii harva kui seda ette tuleb, iga kuu ei keevita midagi, mõned korras aasta mingid väikesed asjad on tavaliselt. Üks põhjus nende kasutamiseks on ka see, et ükskord kui poest 1,6 elektroodi tahtsin osta, siis need olid ainukesed 1,6 mõõduga mida kohapeal oli ja 1,6 oli vaja just seetõttu, et vahel kui maal on vaja keevitada, siis jämedamaga hakkab automaati välja lööma (vene nö automaatkorgid on seal, linnas garaazis on parem olukord).

MustVälk kirjutas: 02 Juul 2023, 23:11
Käe alla võid mingi toe ka panna. Mingi enamvähem kõrgus, et keset keevitust elektrood lühikeseks ka ei jääks. :)
Pigem tundus probleem olema mitte selles, et kätt ei suuda paigal hoida, vaid et lihtsalt see peenike 1,6 elektrood, kui ta veel pikk on, peale süütamist jääb tükiks ajaks värisema. Mul keevitamiseks tingimused on sellised, et selleks on lihtsalt sile betoonpõrand, põlvede alla panen pehme mati ja nii siis kuidagi küürutan või pooleldi pikutan seal, keevitatavad detailid on alati põrandal. :D Laua taga oleks muidugi parem, aga selle jaoks ei ole seal praegu ruumi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”