Rumalad või segased küsimused jms

701
Toetajaliige
Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
Tänanud: 177 korda
Tänatud: 98 korda
Kontakt:

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas 701 »

Turist kirjutas: 22 Juun 2023, 08:01
Ma alati imestan, kuidas saab riideid/jalatseid osta vaid piltide nägemise põhjal. Peale suuruse numbri on veel liiga palju muud, mida ei tea ja mida pildid edasi ei anna. Kui isegi reaalses poes käin, siis peab ikka mitmeid sama numbriga asju proovima, enne kui sobiva leiab. :roll:
Ma 90% oma varustusest netist tellinud. Kohapeal lihtsalt pole, sobivat suurust, värvi vms. Ei midagi keerulist, oled enda vastu aus mõõtude osas, mitte ei hakka 100kg vanamehele L number pükse tellima eneseõigustusega, et selle numbriga tressikad õnnestus kunagi jalga venitada. Tuub on enamasti tutvustavaid klippe täis tegumoodide ja muu kiidulaulu ja kriitikaga. Suur häda on veel selles, et kohalik kaupmees on mingil põhjusel veendunud, et tsikliriie peab valdavas enamuses must olema, eriti suuremad numbrid. Mulle see lähenemine kahjuks ei sobi, seega peab tellima. Pealegi, kui ikka üldse ei vasta ootustele saabunud kraam, saab selle tagasi saata. Kui juba ühe suuruse ära on saanud proovida saab ka selgeks, et tegelikult on vaja Li asemel 2XLi. :D
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”