Honda GL1500 elektrimure- vool jookseb maha.


will111
Postitusi: 5293
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 46 korda
Tänatud: 389 korda

Re: Honda GL1500 elektrimure- vool jookseb maha.

Lugemata postitus Postitas will111 »

ausalt öeldes küllaltki segane jutt. peab ütlema, et päris keeruline kohati aru saada ja nagu morse ka mainis siis meeletult spetsiifiline värk.

mis tähendab, et käivitusvoolu nõudmine suurenes? kuidas, kust sa seda mõõtsid ja mis suurusjärgus see nö. suurenemine siis oli? mis tähendab, et käivitusvool läheb kaduma? vool ei saa kaduma minna, kas sa räägid sellest, et aku klemmi ja starteri klemmi vahel on ebanormaalselt suur pingelang?
kui ühendused on kuskil kehvad siis käivitusvool ei lähe jah efektiivselt startisse, vaid muutub osaliselt kuskil tee peal soojuseks...mida kehvemad ühendused seda märkimisväärsem see osa on ja seda vähem akust tõmmatavast voolust jõuab efektiivsesse kasutusse ehk starterimähisesse.

üldiselt, kui ratas hakkab aina kehvemini käivituma siis ilmselt tuleks esmalt teha selgeks, et mis see põhjus täpselt on/oli. neid põhjuseid võib olla suht seinast seina.
ground ongi aku miinusklemm ehk üks ja sama "juhe" ühest ja teisest otsast, kui kuskil on groundi ja aku miinuse klemmi vahel 10v siis järelikult on see VÄGA halb connection. ~10 koma midagi volti peaks olema groundi ja + vahel kui süüde on sees, tuled peal ja värki. startimise hetkel ei tohiks aku pinge ka väga alla 10v ikka kukkuda. see tähendab siis nüüd pinget aku + ja - klemmidel. võid ka võrrelda kui suur on pinge (erinevus) startides aku klemmidel ning starteri klemmidel.

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”