Enduro/krossi huvi (naine)

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Enduro/krossi huvi (naine)

Lugemata postitus Postitas will111 »

just täpselt, on soodsam ja on rohkem valikut, see on fakt. ja kuna on rohkem valikut siis saad ka päriselt millegi hulgast valida, mitte ei pea lihtsalt ostma ära ühte neist kahest, mida pakutakse. päris paljud müügis olevad 250sed krossikad on ka üsna kerge inimese jaoks mõeldud vedrudega.
lõppude lõpuks ongi nii, et eks iga asja plusse ja miinuseid tuleb kuidagi kokku kombineerida ning siis teha konkreetse kasutusvajaduse jaoks vastav valik. kivi otsas tasakaalu harjutamiseks ma tõesti ei tuleks elu sees krossikat soovitama...aga no samal ajal ma ei tea kas ma selleks ka endurokat soovitaksin. miks siis mitte juba eelnimetatud traiel? naise jaoks iga kell parem sest ta jõuab seda igalt poolt välja ka tirida, 100 korda püsti tõsta jne. need ju kaaluvad mingi kõva 60-70kg. ~120-130kg kõrget enduroratast on isegi minul raske väga tihedalt kuskile upitada. jõuab, aga ma ei lähe metsa nüüd selle eesmärgiga, et seal konkreetselt rasket füüsilist trenni teha, vaid ikkagi fun'i pärast.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”