Enduro/krossi huvi (naine)

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Enduro/krossi huvi (naine)

Lugemata postitus Postitas will111 »

jah, peaaegu see kõik on iseenesest tõsi. mitte küll päris kõik sest krossika vedrustus ei ole ilmselgelt mingi fix asi, et seal ongi alati sees a'la 5'ne vedru kahvlis ja kõik kogu moos. neid mitte ainult ei saa vahetada vaid ka ostes on vedrustus erineva jäikusega. kui kasutatud pilli ostad siis lihtsalt proovid ja võrdled. samuti ei saa päris nõustuda selle gaasi jutuga, võibolla rulli käik on natuke lühem aga sellega on siuke lugu, et vahel on see disadvantage ja teinekord jälle advantage. samuti on krossikatel erinevad mapid, ma küll olen oma ktm'l seda "mellow" mapi vist ühe korra huvi pärast proovinud ja rohkem pole vaja olnud aga olemas ta on. üks mis kindel on see, et ma polnud kindlasti mitte mingi proff kui omale selle ratta ostsin ning sõitmist ega ka õppimist pole kogu see jutt kunagi takistanud. kuskil hästi kitsas kohas hästi aeglaselt nikerdamist jah, selle jaoks kindlasti pole krossikas parim variant..aga see on osalt ka seetõttu, et mul polegi kunagi olnudki mingit erilist huvi siduri libistamist jube hästi selgeks õppida. alguses oli välja suretamist tihti, 2/3 hooaeg enam praktiliselt mitte kordagi.
anyway, suured profid äkki pööraks hetkeks tähelepanu ka sellele mida AUTOR OMA ESIMESES POSTIS KIRJUTAS!?!
"lihtsalt paeluks erineval maastikul, liivas ja metsaradadel sõitmine, otseselt suurte kivide ja kändude otsas mitte"
kus siin nüüd täpsemalt oli mingi otsene vihje sellele, et soov on kivide ja kändude vahele siduriga nikerdama ning mootorit üle kuumutama minna? :D keegi ütleb kuskil sõna enduro ja kõigil kohalikel maailmameistritel jookseb kohe pilt tunnelisse ja kukutakse võrdlema oma muda puurimiste, sitaaugus suplemiste ja kivihunnikus turnimisega. enduro on VÄGA lai mõiste ja inimesed liigitavad selle sõna alla kõikvõimalikke erinevaid asju (väljaspool siinsete proffide koolkonda). võibolla tõesti, et ma eksin...kuid olen vähemalt 90% kindel, et ei eksi ning tean üsna täpselt mislaadi sõitu autor silmas peab kuna mind ennast tõmbab just samasugune asi, niipalju kui kirjelduse põhjal paralleele on võimalik luua. olen sedalaadi sõitu samades kohtades proovinud teha ka "päris enduro rattaga", tuled olid ilusti küljes ja puha. ei saa öelda, et parem oli...teistmoodi jah, õõtsus nagu vanker ja raju tõmmet/minekut oli vähem - ehk teisisõnu sõit oli aeglasem ja vähem adrenaliini tootev. mõnes kohas töötas vedrustus natuke paremini

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”