Parkimine - tasuta või mitte?
Re: Parkimine - tasuta või mitte?
jah, ma olen sealt kuskil 30m edasi tsikliga parkinud küll korra. mida too otsis või ei otsinud, ei oska öelda aga sa oled nii terav silm, et suutsid videolt tuvastada 100% kindlusega, et tegu pole mopeediga, vaid justnimelt täisväärtusliku mootorrattaga? nii mõnigi teine väidab näiteks, et tema ei näinud selles videos üldse ühtki ratturit, isegi mitte slow motion lõigus. küll on ikka inimestel erineval tasemel "võimed". kui see asi seal on mopp siis minuteada on tal seaduslik õigus selle tee peal sõita...iseasi muidugi kas kiirus just 45 oli, kuid see on juba eraldi teema.
huvitav näide muidugi, ekstreemsusi leiab alati eksole. ma võin ka kuskilt ülesse otsida selle artikli, kus aastaid tagasi üks vend maasturiga sõitis ülesse harju mäe treppidest ja tahtis vist otse kirikusse minna vms. mis siis nüüd saab, teeme järeldusi, et ju kõik hakkavadki kohe varsti nii tegema ja ehitame harju mäe treppide ette tanki barrikaadid?
a näe siiani pole ehitatud miskipärast..
huvitav näide muidugi, ekstreemsusi leiab alati eksole. ma võin ka kuskilt ülesse otsida selle artikli, kus aastaid tagasi üks vend maasturiga sõitis ülesse harju mäe treppidest ja tahtis vist otse kirikusse minna vms. mis siis nüüd saab, teeme järeldusi, et ju kõik hakkavadki kohe varsti nii tegema ja ehitame harju mäe treppide ette tanki barrikaadid?

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.