► Näita Spoilerit
Ain kirjutas: ↑07 Juun 2023, 10:06
Jajah kirjutas: ↑07 Juun 2023, 09:58
will111 kirjutas: ↑09 Sept 2015, 20:21
zombi, väga paljud seadused ongi olemas hälvikute pärast...ehk siis mitte nende, mõistusega inimeste tarbeks ega hüvanguks, kes väga suure tõenäosusega saaksid omavahel hakkama ja läbi ka ülereguleerimiseta vaid justnimelt seetõttu, et paljud persoonid on kahjuks ajukääbikud. kääbikute jaoks peab kõik olema puust ja punaseks tehtud, siis nad tuubivad selle omale pähe ja raiuvad oma päheõpitud tarkusega läbi elu.
kui ma näen täis parklat, kus autod otsivad kohta aga tsikkel saab samas kõrval igalepoole parkida ja võtab sellegipoolest uhkelt ära terve autokoha siis on esimene mõte küll selline, et no mida kuradit sa mees teed??? ja kus on kirjas, et tsikli parkimine MITTE sellele ametlikule parklakohale on ebaseaduslik?
On küll vana postitus, aga kuivõrd teema on ka aktuaalne aastal 2023, siis värskelt trahvi saanuna teie mõistes mitte hälvik olemise pärast, kuivõrd säästsin parklas ruumi autodele ja parkisin motika sinna kõrvale suurele vabale alale, siis paraku n-ö seadusekuulekad või mitte parkimistrahvi maksta ihkavad mootorratturid on sunnitud hõivama tavapäraseid autode parkimiskohti.
Lollid reeglid ja seadused tingivad lolli käitumise ja lollid olukorrad.
Antud juhul said ju Sina trahvi. Tavaelus tühja kohapealt seda ju ei tehta! Ja .. alati on see võimalus, et kontrolör eksis.. Antud kohas mida kirjeldad on ju olemas märgitud parkimiskohad... Miks peab parkima ukse juurde?
Oot, ma nüüd ei saa aru mille üle te kurdate. Oma algses postituses imestate selle üle, et miks tsikkel võtab ära terve auto parkimiskoha ja kus on kirjas, et mitte ametlikule parkimiskohale on keelatud (loe oma algset postitust!) ja nüüd, kus ma toon näite, miks see nii on, väidate, et minu juhtumi puhul olid olemas märgitud parkimiskohad? Et nüüd oleks olnud korraga okei parkida tavalisele parkimisekohale võttes ära ühe auto parkimise võimaluse?
Ja kust te võtate selle "ukse kõrvale" parkimise?
Tühja kohapealt, jah trahvi ei saa. Elu näitab, et selleks on tavaliselt vaja üht üliagrat (piiratud mõtlemisega) ametnikku, kes trahvi välja kirjutab.