will111 kirjutas: ↑17 Juun 2022, 23:12
Jah, aga huvitav kas see siis tähendabki, et enam põhimõtteliselt ei või "nurga peale" tsiklit jätta? Selle nurgapealse all pean silmas suhtkoht misiganes kohta, kus ratas ei jää loogiliselt võttes otseselt kellegile ette, aga samas ka selliseid kohti kuhu autoga üldjuhul keegi, kunagi parkima ei lähe. Kui see nii on siis põhimõtteliselt võib ilmselt ka järeldada, et parkimine pärnus muutus tsiklitele ikkagi tasuliseks kuna vaevalt, et suvisel ajal seal väga võimalik on kuskilt nö. päris parkimiskohta leida - ehk siis sellist ametlikku ja tasuta, automõõdus parkimiskohta tänaval.
Olles Pärnus värskelt Pärnu Keskuse Apollo kino ukse kõrvale parkimise eest trahvi saanud, tulin siia vaatama, et kas on ka selleteemalisi postitusi. Ma ei oska öelda kas tegemist on üksikjuhtumiga, aga sellises kohas, kus ratas oli kenasti seina ääres ega seganud kellegi mööda käimist (ala servani veel mingi ca 3 m) parkimise eest ei ole mulle veel kunagi trahvi tehtud.
Arvestades, et sain trahvi veel ka pühapäeval kui parkimine on Pärnu linnaruumis tasuta, on tekkinud küll karvane tunne, et keegi on seal linnavalitsuses lollilt agaraks muutunud. Võib olla on küsimus ka vaid ühes või mõnes üliagaras(-ogaras) parkimiskontrolöris. Minu juhtumil oli oma põlgust mootorratta vastu välja elanud Sm. Eduard Lukka.
Seega, soovitan Pärnus parkimiskoha valikul olla ettevaatlik, ehk valiv ning kindlasti ei tee paha kõik parkimise nüansid endale selgeks teha.
Kuivõrd leidsin antud trahviotsuse olema õigustühise ja alusetu kaeban selle ka edasi.
Leian, et kui mootorrattureid hakatase niiviisi sisuliselt tühja koha pealt kottima tuleks oma raha viia mõnda teise kohta, kus parkimise eest halb üllatus ees ei oota.