Telk motomatkaks


Fox
Postitusi: 168
Liitunud: 06 Mai 2015, 09:23
Tsikkel: XChallenge
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 30 korda

Re: Telk motomatkaks

Lugemata postitus Postitas Fox »

Jesper kirjutas: 31 Mai 2023, 23:50
Kui üle vaatad, siis kommenteeri kui viitsid - ma pildi järgi arvasin siiani, et see on järjekordselt seesama special, lihtsalt ägedamat värvi ja ägedama hinnaga. A kui ei ole sama asi vaid parem-kvaliteetsem, siis see oleks super, mul on ka uut vaja :) Muideks kui kaari on kaks komplekti, siis saab neist kergesti rauasae abiga teha ühe komplekti lühemate lülidega kaari. Ehk siis pmst miski ei takista sellest 60cm vorstist teha umbes A4 paberi paki suurust pampu, mis avardab oluliselt pakkimisvõimalusi.
Ei viitsinud vaatama minna, tellisin sama asja hansapostist 37 euri eest ära.
https://hansapost.ee/et/sport-puhkus-ma ... id=3935268
Esimese hooga paistiski, et seesama special telk. Lähemal vaatlemisel selgus, et pisierinevused ikka on. Siseosa 5cm pikem kui vanal telgil, (küll mitte 205cm nagu specsides lubatud vaid 200cm... vanal telgil 195cm) kaared on 1mm paksemast materjalist ja kangas tundub ka käe all katsudes teistsuguse tekstuuriga, nagu siidisem (võimalik et lihtsalt uus ja puhas asi :) ).
Köögikaaluga kaaludes sain ilma vaiadeta telgi kaaluks 1620g (vana Jyskist ostetud telk 1275g). Jämedamad kaared annavad üle 100g massi juurde ja eks kangas on vist ka kohati veidi tummisem. Ehk siis tegelikult päris arvestatav kaaluerinevus seljakottija jaoks, tsikkli peal pole vahet. Kandekott, kuhu sisse telk pakitakse on palju inimlikum tõmblukuga (Jyski telk tuli torukujulisse kotti otsast sisse toppida, iga kord mitu minutit pusimist).
Kokkuvõtvalt midagi erilist sellest telgist oodata ei tasu aga kuna mul muid variante ka praegu laual ei ole siis ei hakka tagasi saatma.

image.png

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”