Mootorratturite reisikirjad → Re: Mootorratturite reisikirjad : 2018 kui tuli pähe mõte Rumeeniasse minna

Kasutaja avatar

Stinger
Tsikkel: Yamaha T7
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 65 korda

Re: Mootorratturite reisikirjad : 2018 kui tuli pähe mõte Rumeeniasse minna

Lugemata postitus Postitas Stinger »

Panin oma Norra eelarvet kokku, siis üle 2000€ oli kõik kulud kokku tulemust juba keeruline saada, reaalne võiks jääda pigem 1500 kanti, seda siis 7 ööbimisega ja 3000km reisi peale arvestusega et pooled ööd telgis, kuid kuna midagi ette bronnitud ei ole võivad tulla kõik ööd telgis ja kulu selle võrra väiksem. Samas eks see ongi väga individuaalne, Valküür võtab ilmselt poole rohkem kütust ka minu T7-st.
daub kirjutas: 04 Juun 2023, 16:23
@Stinger Ma olen käinud mõlemal pool korra, aga mitme aastase vahega. Peab arvesse võtma ka seda, et vahepeal on hinnatõuse olnud igatepidi. Norras käisin 2017, turismihooaja alguses. Sõitsin suht täpselt 2700km ja maksin kõik kulud kokku ca 2700.
Rumeenias käisin mullu septembris, distants ca 5200. Täpselt ei tea, kuna spidomeetri tross läks nii 2000-2200km enne lõppu katki. Kõik kulud Rumeenia tripi peale (pluss kasko rattale, mida Norra tripi ajal veel teha ei saanud) kokku alla 2000

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”