Õnnetused mootorratastega 2023
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 197 korda
- Tänatud: 425 korda
Re: Õnnetused mootorratastega 2023
See vist pole siit läbi käinud - Sõpruse ja Tammsaare ristmik, tagant otsasõit mootorrattale
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1201 ... nist-valja
24.05.2023 kella 10.34 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse pst 179 juures, kus 49-aastane mees reastus sõiduautoga Porsche Panamera paremast reast vasakule rajale ja põrkas kokku mootorrattaga Yamaha, mida juhtis 32-aastane naine. Mootorratas paiskus vastu ees liikuvat sõiduautot BMW 640D, mida juhtis 49-aastane mees. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Mootorrattur toimetati haiglasse.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1201 ... nist-valja
Ametlik "kirjeldus" siis selline:Kroonika, Siret Tuula kirjutas:Sõbranna kirjeldas olukorda nii: „Juhtus see, et olin Tammsaare-Sõpruse ristmikul punase foori taga seismas. Minu ees oli äkki veel kaks autot. Olin ca 15 sekundit seisnud, kui järsku auto mulle selga sõitis. Mina ja tsikkel lendasime kõrvale ritta oma sõidureast välja ja tagant tulev auto sõitis veel omakorda minu ees olevale seisvale autole otsa. Juttude järgi olla Porsche rida vahetanud, tulnud bussi tagant ja ei näinud meid ristmikul seismas.“
24.05.2023 kella 10.34 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse pst 179 juures, kus 49-aastane mees reastus sõiduautoga Porsche Panamera paremast reast vasakule rajale ja põrkas kokku mootorrattaga Yamaha, mida juhtis 32-aastane naine. Mootorratas paiskus vastu ees liikuvat sõiduautot BMW 640D, mida juhtis 49-aastane mees. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Mootorrattur toimetati haiglasse.
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.