Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 244 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Juhtuda võib igasuguseid asju... Ja minuarust politseiga kokku puutudes hakkab juhtuma täpselt niipalju kui ise peale kruttida jaksad. Küsimus on suhtumises. Kõik minu kokkupuuted politseiga on olnud reeglina viisakad ja arusaavad. Ehk siis vähem eelarvamusi sõbrad! Ja positiivsemat suhtumist!will111 kirjutas: ↑24 Mai 2023, 20:25on asju, mida saab kindlaks teha ja on asju, mida ei saa. selles minu jutu point oligi. kui politseil on lõputu õigus kõiki ja suvaliselt kuskile saatma hakata siis teoorias võib see kõik olla väga äge ja "ühiskonna päästmine", praktikas aga võib see tähendada igasugust jama paljudele inimestele. mu enda sõber on kunagi saadetud korduvale selle tõttu, et üks ment otsustas suvalise koha peal, ilma mingi erilise või mõjuva põhjuseta igasuguseid asju "kontrollima" hakata. Kuna midagi muud ei leidnud siis tegi "visuaalse kontrolli" rehvidele ning ütles, et ühel on mustrijääk liiga väike ja nüüd tuleb korduvüv'le minna. No ei olnud tegelikult liiga väike, üsna lubatud piiri lähedal oli tõesti, aga siiski üle lubatu mitte alla. mismoodi sa vaidled selle jobuga seal maanteel? a noh, mul isiklikult kõigest sellest üsna savi...lihtsalt huvitav teema mille üle arvamust avaldada![]()
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.