Aidake leida pädev esiamordi hooldaja/remontija.
-
Teema algataja - Postitusi: 1089
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
Re: Aidake leida pädev esiamordi hooldaja/remontija.
Ei olnud eesmärk halba reklaami teha, aus vastus nende poolt ja sellega olen päri. Lihtsalt ootamatu siis, et pealtnäha lihtne palve nii konkreetselt keeruliseks osutus.
Aga jätkame siinkohal palun murekoha endaga. Õli viskoossus mõjutab amordi tööd ju siiski juba eos, või mis selle eesmärk seal üldse siis oleks.
Seda enam, et enne vahetust sai ju aktiivselt sõidetud ja vahetult ka peale seda, oli jäikuse vahe tuntav, vaevalt simmeri vahetuse jaoks ka neid regulaatoreid huupi kruttima seal hakati, pole nagu omakorda põhjust selleks ma usun.
Kuna õlivahetus oleks esimene samm ja võiks olla ehk ka lihtsasti teostatav ei teeks paha sellest alustada.
Kui probleem peaks jätkuma, siis eks tuleb sügavamale ronida. Kõike seda silmas pidades võiks tegijal olla oskuste pagas vastav.
Minul seda ei ole ega hakka olema niipea.
Aga jätkame siinkohal palun murekoha endaga. Õli viskoossus mõjutab amordi tööd ju siiski juba eos, või mis selle eesmärk seal üldse siis oleks.
Seda enam, et enne vahetust sai ju aktiivselt sõidetud ja vahetult ka peale seda, oli jäikuse vahe tuntav, vaevalt simmeri vahetuse jaoks ka neid regulaatoreid huupi kruttima seal hakati, pole nagu omakorda põhjust selleks ma usun.
Kuna õlivahetus oleks esimene samm ja võiks olla ehk ka lihtsasti teostatav ei teeks paha sellest alustada.
Kui probleem peaks jätkuma, siis eks tuleb sügavamale ronida. Kõike seda silmas pidades võiks tegijal olla oskuste pagas vastav.
Minul seda ei ole ega hakka olema niipea.
98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature
kontakt nr. +372 52 58 244
kontakt nr. +372 52 58 244
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.