Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
Loen, kuidas inimestel lähevad laadijad katki. Hea laiata, et ostan kalleid asju, aga nagu päriselt ka!! Mul ei ole need asjad katki läinudki (isegi siis kui ma kusagil mägedes või mudas ringi logistan). See minu Hondo Garage vidin ei ole aastate jooksul katki läinud aga on selles mõttes nati kehv näide, et maksab tõesti liiga palju (toona kui ma ostsin, siis RAM veel ei tootnud selliseid juhtmevabu asju). Aga RAM mounti juhtmevabad laadijad on nüüd paar aastat väljas ja tuttavad kes neid kasutavad, ei ole pidanud midagi välja vahetama. 2 soodsamat asja teeb juba ühe RAMi asja.
USB laadijate osas on samuti, et igast soodsaid vidinaid saad ikka päris tihti vahetada. KTMi originaal on mega pommikindel. Samamoodi on minu arust see RAMiga kaasa ostetav tükk päris hea. Motokaup.ee'st ostsin ühe kallima Ultimate addons USB laadija, mis samuti toimib hästi. Samal ajal igast suva vidinad, näiteks see junn, mida Rade oma torniga kaasa paneb (690 ja 701 teema, kes ei tea), lähevad muudkui katki ja katki.
Vanade tsiklite puhul on teine lugu. Jaffil Vape ka pole teab mis stabiilse toite allikas - Oomipoe suvaline USB laadija andis saba.
USB laadijate osas on samuti, et igast soodsaid vidinaid saad ikka päris tihti vahetada. KTMi originaal on mega pommikindel. Samamoodi on minu arust see RAMiga kaasa ostetav tükk päris hea. Motokaup.ee'st ostsin ühe kallima Ultimate addons USB laadija, mis samuti toimib hästi. Samal ajal igast suva vidinad, näiteks see junn, mida Rade oma torniga kaasa paneb (690 ja 701 teema, kes ei tea), lähevad muudkui katki ja katki.
Vanade tsiklite puhul on teine lugu. Jaffil Vape ka pole teab mis stabiilse toite allikas - Oomipoe suvaline USB laadija andis saba.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.